GLS kiszállítás

Az alább feltüntetett szállítási lehetőségek és azok árai kizárólag Magyarország területén belül érvényesek. Nemzetközi szállítás díjairól kérjük a megrendelés leadása előtt az info@drogeria365.hu e-mail címen érdeklődjön a célország megjelölésével.

Házhozszállítás

GLS házhozszállítás

A kiszállítás 9-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérd a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérhet futárunk!
A kiszállítás időpontjában kérjük ellenőrizd a csomag sértetlenségét és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt írd alá.
Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a szállító értesítést hagy, majd egy ismételt kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

GLS csomagpont

GLS csomagpont

Csomagodat kérheted GLS csomagpontra is, ahol kényelmesen és saját időbeosztásod szerint veheted át a megrendelt termékeket.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatóak, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni kívánó ügyfeleket.

A csomagpontok közül megkeresheted a Hozzád legközelebb esőt ide kattintva.

Szállítási díjak

Szállítási díjak HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONT
Bruttó díj / csomag díj díj
0 – 4.999 Ft 999 Ft 799 Ft
5000 Ft – 13.999 Ft 499 Ft 499 Ft
14.000 Ft fölött INGYENES INGYENES

Csomagod súlyát a „Bevásárlókosár” oldalon tudod ellenőrizni még a megrendelés elküldése előtt.